ADVOCATEN

Advocaten

Advocaten

Monique Senssen-Franssen

“Bemiddelen waar dat kan en procederen waar het nodig is.”

Monique's Profiel

Monique Senssen-Franssen is sinds 2001 werkzaam als advocaat. In de afgelopen twintig jaar heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het erfrecht in de breedste zin van het woord. Door haar ruime ervaring kan zij snel hoofdzaken van bijzaken scheiden. Rekening houdend met de emoties van de cliënt zet zij zich in voor de best mogelijke uitkomst. Of dat nu in gesprek met de wederpartij is of bij de rechtbank, u kunt rekenen op haar volledige inzet.

Monique is lid van de Raad van Toezicht van Stichting Dienstverlening Cuijk en van de commissie Wvgzz van de Bossche Orde. Daarnaast neemt zij deel als reviewer aan het online scheidingsplatform uitelkaar.nl. Dit platform biedt mensen de mogelijkheid om online afspraken te maken over de scheiding. Monique controleert in een persoonlijk gesprek de afspraken en zorgt voor de formele afronding van de scheiding.

Monique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en familierecht
  • Erfrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

SPECIALISMES
  • Personen- en familierecht
  • Erfrecht
Advocaten

Rick Slof

“Het belang van de cliënt komt op de eerste plaats.”

Ricks Profiel

Rick Slof werkt sinds 2008 als advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, het personen- en familierecht, het algemene verbintenissenecht en het strafrecht. Zijn stijl kenmerkt zich door een praktische, analytische en oplossingsgerichte aanpak. De belangen van zijn cliënten komen altijd op de eerste plaats.

Rick is tevens lid van de commissie van toezicht van de tbs-kliniek De Rooyse Wissel. Naast de toezichthoudende taak die de commissie vervuld, is Rick ook voorzitter van de beklagcommissie.

Rick heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

SPECIALISMES
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht